« Terug naar de hoofdpagina

Uitgaansdag Senioren Elst

De jaarlijkse uitgaansdag senioren wordt dit jaar in september georganiseerd.

Helaas kregen we vorig jaar tijdens het seniorenuitje, te horen dat het de laatste uitgaansdag zou zijn die het bestuur organiseerde, ze gingen ermee stoppen.

Ontzettend jammer, zo vonden velen van ons, daarom heeft een clubje vrijwilligers uit Elst besloten om de stichting ‘Het Bestegoed’ te benaderen om daar eventueel een positieve match mee te maken. We zijn blij om te kunnen vermelden dat het is gelukt! Stichting Het Bestegoed wil zich graag inzetten voor het behoud van de uitgaansdag senioren Elst

Super! We zijn meteen met elkaar in gesprek gegaan en hebben alles opnieuw doorgenomen. Jammer genoeg hebben we ook moeten constateren dat het niet ging lukken om de 2de woensdag in juni al het dagje te organiseren, die tijd is te kort ….

Maar we zijn er druk mee bezig en komen erop terug en het zal dan mogelijk begin september worden!

Om elkaar toch te kunnen ontmoeten en in de sfeer te blijven, willen we eerst een gezellige filmavond met een leuke verloting organiseren en wel op 10 april aanvang 19.30 uur in de bovenzaal van het Bestegoed

We bekijken dan de film van 2023: het kermismuseum in Brabant en de winkelmiddag in Den Bosch en weet u nog die lekkere Bossche bollen die mee naar huis werden genomen? En waarvoor je heel lang in de rij moest staan, maar ook een film van eerdere uitstapje

Tevens willen wij u al informeren dat de plaatselijke collecte voor de uitgaansdag ouderen Elst plaats zal vinden in de week van 21 t/m 27 april a.s. wij hopen op een mooie opbrengst om het mogelijk te maken dat de groep senioren een onvergetelijke dag van de bevolking van Elst krijgen.

Langs deze weg willen wij v.v. Oranje Wit hartelijk bedanken voor alle jaren van ontvangst in hun kantine, top Oranje Wit!!!

Tot zover deze eerste berichtgeving en wij houden u op de hoogte in de klamp van verdere stappen die we nog willen gaan zetten.

Voor nu kijken we uit naar de filmavond op 10 april en hopen u daar te ontmoeten.

Vriendelijke groet,

Stichting Bestegoed

De uitgaansdag 2024 vind waarschijnlijk in de eerste week van september plaats en is mede mogelijk gemaakt door :

Sponsoren

Logo van de sponsor: Gemeente Rhenen
Logo van de sponsor: van Verseveld Infra