« Terug naar de hoofdpagina

Avond 4Daagse Elst 2024

De avondvierdaagse in Elst zal plaatsvinden van dinsdag 28 mei t/m vrijdag 31 mei 2024.

Inschrijven

Loop jij weer mee of voor de eerste keer?

De Avond4daagse: het wandelfeest voor jong en oud. Trek je schoenen aan, wij verzorgen iets te eten en drinken voor onderweg. Vier dagen lang lol en plezier met je vrienden (en ja, ouders en opa’s en oma’s mogen ook mee). Lekker buiten bewegen. Én na de finish op vrijdag natuurlijk die welverdiende medaille. Loop jij ook mee?

Routes 2024

Er kunnen twee afstanden gelopen worden, 5 km en 10 km kilometer. Elke avond wordt er in een ander gedeelte van onze directe omgeving gewandeld.

Routes 5km

Routes 10km

Startlocatie

De start- en finish locatie is Het Eiveld, Tabaksweg 20, 3921 CM Elst

Inschrijven

De kosten voor deelname bedragen € 6,- per persoon bij voorinschrijving en € 8,- per persoon bij inschrijving bij de start aan de inschrijftafel in het Bestegoed.

Heb je een vraag hierover, neem dan contact met ons op via het e-mailadres: info@hetbestegoed.nl

Groepen

Scholen en verenigingen ontvangen via e-mail informatie over het inschrijven voor de editie 2024.

Individuele lopers

Vooraf online inschrijven zal medio april 2024 mogelijk zijn en voor de start aan de inschrijftafel bij Het Bestegoed. De inschrijvingen worden gedaan onder auspiciën en verantwoordelijkheid van de Koninklijke Wandelbond Nederland. De reglementen en regelingen van de KWBN zijn van toepassing op de Elsterse Avondvierdaagse. Het startbewijs ontvang je op de eerste wandelavond. Kom deze tijdig voor de start op de eerste avond afhalen bij een van de tafels.

Stichting Het Bestegoed zoekt vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar bij een evenement als de avondvierdaagse Elst waaraan meer dan 300 wandelaars zullen deelnemen.

Gevraagde vaardigheden en competenties vrijwilligers

Enthousiast, beschikbaar tijdens de 4 wandelavonden en eventueel in de aanloop naar de avondvierdaagse, kunnen samenwerken in het vrijwilligersteam, 18+.

Wil je meer weten of vrijwilliger worden bij avondvierdaagse?

Mail ons dan via info@hetbestegoed.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Korte omschrijving van de organisatie

Stichting Het Bestegoed is het bestuur die sinds 2023 de avondvierdaagse Elst voor het eerst deze eeuw heeft georganiseerd. Met vrijwilligers regelen we de parcoursen, de start/finish en de inschrijvingen. De sponsoren zorgen voor de traktaties onderweg en de gehele aankleding van het spektakel.

Foto's 2023

Sponsoren

Wilt u de avondvierdaagse te Elst steunen middels sponsoring of wilt u informatie over de verschillende sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met onze stichting het emailadres info@hetbestegoed.nl.

De 1e editie van de avondvierdaagse te Elst werd mede mogelijk gemaakt door:

Logo van de sponsor: Albert Heijn Rene Lukens Elst Logo van de sponsor: Gemeente Rhenen Logo van de sponsor: De Prefab Specialist Logo van de sponsor: Mees Reclame
Logo van de sponsor: Oppelaar Logo van de sponsor: Bosje van Drosje